5 de novembre del 2011

Crònica juvenil: CF Parets 1 - 1 CD Montcada

Els homes de Rafa Castilla han aconseguit emportar-se un punt del sempre complicat camp del Parets. Però no ha estat gens fàcil, ja que el Montcada no ha jugat un dels seus millors partits.

A la primera part cap dels dos equips ha mostrat un gran nivell de joc. S'han vist uns primers 45 minuts pobres per part dels dos conjunts. Però el Parets ha sigut més llest, i després que al porter montcadenc se li hagi escapat la pilota ha aprofitat per fer el primer gol del partit arribant amb el resultat d'1 a 0 al descans.

El Montcada ha sortit a practicar un joc més ofensiu a la segona part, però la tònica del partit no ha canviat gaire. Fins al minut 85, quan Genís ha penjat una pilota a l'àrea que ha rematat el jugador visitant Cristian al fons de la xarxa. Curiosament, Cristian, resideix a Parets del Vallés.

Els de Rafa Castilla han tingut oportunitats per guanyar el partit i tot. Genís ha estat apunt de fer el segon de falta directa. Però el Parets també se l'ha estat apunt d'endur en un remat després d'un servei de còrner que Israel, el porter del Montcada, ha aturat.

Finalment, el derbi vallesà ha acabat amb el resultat d'1 a 1 i els montcadencs han sumat un punt important de cara a les seves aspiracions de futur.