26 de novembre del 2011

Crònica 10ª jornada: CE Farners 2 - 4 CD Montcada

El juvenil del CD Montcada ha trencat la mala ratxa de resultats aquesta tarda a Santa Coloma de Farners. Els homes de Rafa Castilla han aconseguit guanyar per 2 a 4 al Farners, equip que es troba quart al grup 2 de la preferent juvenil.

El partit ha començat amb una gran intensitat per part dels dos equips. Als primers minuts el Farners ha tingut dues grans ocasions per banda esquerra per poder avançar-se en el marcador, però no han acabat amb gol gràcies a l’acció dels defensors del Montcada. En contraposició a aquestes jugades dels locals, els visitants també han disposat de dues bones ocasions que han acabat en córner. Fins que, al minut 11, una passada que anava dirigida a Fernando ha fet que el porter local hagués de sortir per poder refusar la pilota, amb tanta mala sort que aquest ha xocat amb un company d’equip, servint-li d’aquesta manera la pilota a Marc, el qual ha aconseguit inaugurar el marcador empenyent suaument l'esfèric cap a porteria.

A partir del primer gol, el Montcada ha controlat més el partit i ha tingut alguna ocasió més per poder ampliar el marcador. El Farners també ha disposat de diverses ocasions per empatar el partit, però no ha estat així. I, al minut 41, Ferran ha fet una centrada al cap de Quim, el "pichichi" dels verd-i-blancs (5 gols), el qual rematava a dins de la xarxa. Els verds s’aconseguien posar 0 a 2 en el marcador. Amb aquest resultat s’ha arribat al final de la primera part.

A la segona part el partit s’ha tornat boig. Els locals han sortit a marcar el primer gol el més ràpidament possible per poder remuntar i, durant els primers minuts, el Montcada ha estat assetjat pels atacs del Farners, la majoria dels quals es produïen per la banda esquerra, com a la primera part. Els locals han disposat d’un penal per poder apropar-se en el marcador als verd-i-blancs, però gràcies a la mà d'Iván i al pal s'ha mantingut el resultat. Fins que al minut 57 el número deu rival ha fet una nova centrada des de la banda esquerra, la qual ha estat rematada pel número divuit al pal llarg de la porteria d'Iván. Els locals han aconseguit d’aquesta manera l'1 a 2.

En aquest moment el Montcada ho estava passant realment malament, però havien tingut més d’un contraatac per poder marcar el tercer gol. El ritme de partit estava sent molt alt i, per això, Rafa Castilla ha optat per fer entrar diversos homes de refresc. Al minut 70, Genis, un dels jugadors que ha entrat de refresc, ha llançat un magnífic llançament de falta que ha fet posar el 1-3 en el partit. Però, deu minuts més tard, el Farners ha aconseguit reduir la distància en el resultat per mitjà d’un córner que ha acabat dins de la xarxa d'Iván.

El desenllaç del partit ha estat èpic. El Montcada havia pogut sentenciar gràcies a dues contres que no ha pogut finalitzar. El Farners també ha tingut dues ocasions per poder empatar, però no ha estat així. I, a l’últim minut de partit, els montcadencs han realitzat una contra que ha finalitzat Fernando amb una gran rematada de cap al fons de la xarxa dels locals, fent així el 2 a 4. En el precís moment de marcar el quart gol, l’àrbitre ha assenyalat el final del partit, fet que ha provocat l’explosió d’alegria dels jugadors del Montcada. Fins i tot els reserves han entrat al terreny de joc per celebrar l’últim gol del partit.

Amb aquesta victòria el Montcada es situa amb 11 punts en la dotzena posició de la taula de classificació. La setmana que ve rep a casa un rival directe, el Juventus, el qual té un punt més que els verd-i-blancs i que, aquesta setmana, ha perdut contra un altre rival directe, el Parets.