6 de novembre del 2011

Crònica 9ª jornada: CD Montcada 3 - 1 CF Ripollet

Els homes d'Iván Rodríguez han aconseguit la seva quarta victòria en cinc partits i la seva tercera victòria consecutiva a casa. El Ripollet, per la seva part, no acaba d'aixecar el vol.

El partit entre equips de localitats veïnes ha començat amb el gol al minut 5 del Ripollet per part de Novo, el qual amb la puntera ha introduït la pilota a la porteria de Dani Planchería. A la primera meitat el domini del partit ha estat visitant. El Montcada gairebé no ha creat ocasions de gol. La pluja ha fet que en algunes zones del camp hi hagués massa aigua, fet que ha dificultat el joc. Tot i això, la gespa artificial de l'Estadi Municipal de la Ferreria ha resistit bé la pluja dels últims dies. Al descans s'ha arribat amb el resultat de 0 a 1.

A la segona part els montcadencs han sortit amb més ganes. L'entrada al camp de Quim Solano i Emmanuelle ha donat aire a l'atac local. Tot i això, Novo hagués pogut fer el segon i sentenciant el partit en una pilota que s'ha estrellat al pal. Però poc després Quim Solano ha deixat una pilota d'or a Miki per tal que fes el gol de l'empat.

A partir d'aquí el partit s'ha revolucionat totalment a favor del Montcada que no ha parat de crear ocasions de gol. Aquestes oportunitats s'han traduït amb el gol de Quim Solano al minut 88 mitjançant un xut des de l'interior de l'àrea. I dos minuts més tard el mateix Quim Solano pentinava de cap una pilota per fer el tercer i deixar totalment sentenciat el partit a favor dels homes d'Iván Rodríguez.

Per altra banda, destacar la lesió de Jordi Mir, que ha hagut d'abandonar el camp per unes molèsties al turmell esquerre.

Abans del partit s'ha realitzat un homenatge a Celestino "Martín", antic massatgista i directiu del CD Montcada.

Fitxa tècnica:

Estadi Municipal de Montcada i Reixac, 300 espectadors.

CD Montcada: Planchería, Sergio (C), Jordi Mir (Edu 54'), Marcos, Miki, José María, Kike Amador (Sanchís 90'), Marcel (Quim Solano 49'), Paco Tamudo (Pacheco 89'), Norbert, Ángel (Emmanuel 49').

Entrenador: Iván Rodríguez.

Ripollet CF: Abel, Miguel (Ilzarbe 30', el qual ha estat substituit per Álex Gil 87'), Rai, Bravo, Carreras, Marc Font, Oscar, Uri, Novo, Berni (C), Germán (Kirian 75').

Entrenador: Jordi Muñoz.

Targetes grogues: Marcel 24', Emmanuel 55', Paco Tamudo 85' // Miguel 28', Ilzarbe 85'.

Gols: 0-1 (Novo 5'), 1-1 (Miki 68'), 2-1 (Quim Solano 88'), 3-1 (Quim Solano 90').

Àrbitre: Molina Fernández.