20 de novembre del 2011

Crònica 11ª jornada: CD Montcada 4 - 0 CE Premià

En plena jornada electoral el Montcada ha aconseguit la seva quarta victòria consecutiva a casa guanyant per 4 a 0 al Premià. Aquesta victòria li permet assentar-se en la zona tranquil·la de la classificació.

Tot i això, el partit no ha començat del tot bé pels montcadencs. El Premià ha tingut dues ocasions en els minuts inicials que haguessin pogut canviar el signe del partit. Els pals i Dani Planchería ho han evitat. Però a pilota aturada el Montcada ha inaugurat el marcador. El "pichichi" Quim Solano ha posat la punta del peu per rematar una falta llençada per Kike Amador.

A partir d'aquí el Montcada s'ha fet amb el control del partit totalment. I en el minut 26 Kike Amador ha aprofitat que Bastien no ha pogut blocar el xut de Sergio per fer el segon. El Premià ja no ha existit més. Amb el resultat de 2 a 0 s'ha arribat al descans.

La segona part ha continuat igual. De fet, en el minut 53 Quim Solano ha fet el tercer pel Montcada aprofitant que li ha quedat una pilota morta als peus a dins de l'àrea. A més, el Premià s'ha quedat amb 9 jugadors després de les expulsions de Bellido amb vermella directa i Pol amb doble targeta groga.

El Montcada ha aprofitat que el partit ja estava sentenciat per donar minuts als jugadors menys habituals. En l'últim tram de partit tant l'entrenador del Montcada com el del Premià han estat expulsats per protestar. Finalment, en el minut 90 Miguel ha tancat el marcador amb un gran gol de volea.

La setmana que ve els montcadencs visitaran el camp del Figueres.

Fitxa tècnica:

Estadi Municipal de Montcada i Reixac, 300 espectadors.

CD Montcada: Planchería, Sergio (C)(Edu 36'), Jordi Mir (Aitor 59'), Pacheco, Marcos, Marcel, Kike Amador, Norbert, Quim Solano (Sanchís 73'), Nacarino (Miguel 69'), Ángel (José María 46').

Entrenador: Iván Rodríguez.

CE Premià: Bastien, Edgar, Bellido, Adolfo, Julio (C), Lalo, Pol, Rovira, Cobo (Alonso 62'), Cristóbal (Alberto 75'), Demba.

Entrenador: Juan Carlos Torres.

Targetes grogues: José María (64'), Pacheco (67') // Edgar (25'), Bastien (41'), Rovira (71'), Julio (83').

Targetes vermelles: Iván Rodríguez, entrenador (88') // Bellido (60'), Pol (amb doble groga 55' 67'), Juan Carlos, entrenador (90').

Gols: 1-0 (Quim Solano 17'), 2-0 (Kike Amador 26'), 3-0 Quim Solano (53'), 4-0 (Miguel 90').

Àrbitre: Moreno Berenguer.