20 d’agost del 2011

Juvenil CD Montcada 1-2 Juvenil UE Castelldefels

El juvenil de Rafa Castilla ha disputat el seu primer partit de pretemporada aquesta tarda a l'Estadi Municipal de MiR. Els verds han perdut per 1 a 2 en un partit marcat per la igualtat, la falta de ritme dels jugadors i la calor asfixiant.

El marcador no s'ha inaugurat fins el minut 82 amb el gol del davanter local Ferran Drago. En la jugada següent, però, Carles Nasser ha igualat el marcador per part del conjunt visitant amb un bonic gol de vaselina. Finalment, en el darrer minut del partit Miguel Ángel ha aconseguit el gol que li ha donat la victòria al juvenil del Castelldefels.