21 d’agost del 2011

AE Prat 2 - CD Montcada 1

El CD Montcada ha disputat contra el CE Prat el seu quart partit de la pretemporada. El conjunt montcadenc ha plantat cara a tot un tercera divisió, però tot i això ha perdut per 2 a 1.

Com va passar ahir amb la UE Castelldefels, el CE Prat ha dominat el primer tram del partit clarament. De fet, s'ha avançat ben d'hora després d'un servei de còrner. I de la mateixa forma ha fet el segon gol abans del descans.

A la segona part el Montcada ha millorat amb els canvis. Han destacat les actuacions de José María i Emmanuel. A les acaballes del partit Kike Amador ha reduït diferències deixant el marcador amb el 2 a 1 final.

El CD Montcada continua amb la seva preparació de cara al començament de la Lliga oferint una bona imatge davant d'equips de categoria superior. El pròxim partit serà dissabte que ve a les 20h a l'Estadi Municipal de MiR