27 d’agost del 2011

Crònica Juvenil: CD Montcada 2-5 RCD Espanyol

Aquesta tarda ha visitat l'estadi de La Ferreria el cadet A del RCD Espanyol. El partit ha tingut una gran afluència de públic i els jugadors han hagut de patir una forta xafogor, pròpia d'aquestes dates.

Tenint en compte el rival que tenien davant, els homes de Rafa Castilla han disputat un bon partit, tot i que l'Espanyol ha tingut el control de la pilota en tot moment. Carlos, de cap, ha avançat els pericos en el minut 19. La primera ocasió pels montcadencs ha estat en el minut 25 quan Fernando no ha encertat a introduir la pilota dins de la xarxa quan es trobava davant del porter. Abans del descans Iván Camacho ha fet el 0 a 2 amb un gran gol de rosca que s'ha colat per l'escaire esquerre del porter Israel Paloma.

A la segona part la tònica del partit ha estat la mateixa. A més, els verdiblancs han notat els pocs dies d'entrenament que encara porten. En el minut 57 Roca ha marcat el 0 a 3 de xut creuat. Però poca estona després una molt bona pressió del Montcada en la línea de defensa blanc-i-blava ha propiciat que Antonio Guebara robés la pilota i que després d'un gran regat assistís a Fernando Hernández per fer pujar el primer gol local al marcador montcadenc. Tot i això, l'Espanyol ha seguit dominant el partit i en el minut 66 Andreu ha fet el quart després de regatejar-se el porter. I el cinquè ha arribat en el minut 82, obra de Juan. Però el Montcada no s'ha rendit i Genís ha fet un golàs de falta directa que ha entrat per l'escaire en el 85 deixant el 2 a 5 final en el marcador.