20 d’agost del 2011

CD Montcada 0-2 UE Castelldefels

La UE Castelldefels ha començat el partit sent l'amo i senyor. Al minut 7 Javier Rodríguez ha inaugurat el marcador després d'un doble remat. Fins el minut 20 el conjunt groc ha dominat clarament el partit. Però a partir d'aquest moment el CD Montcada ha començat a tenir ocasions i a desplegar un bon joc. Al descans s'ha arribat amb el resultat de 0 a 1.

La segona part ha estat més igualada i els dos equips han disposat de bones ocasions. S'ha notat la baixada de la forma física dels jugadors en aquest tram de partit. I ja a les acaballes del partit Boniquet ha fet el segon gol per la UE Castelldefels.

S'ha de resaltar el bon partit que ha fet el jugador local Emmanuel, de 19 anys.

Pel CD Montcada han jugat: Diego, Jordi Mir, Edu, José María, Miki, Marcel, Kike Amador, Sergio (C), Paco Ramos, Paco Tamudo i Norbert. I a la segona part han sortit: Nacarino, Sanchís, Emmanuel, Álex, Ángel Cuéllar i Miguel.

Els verds disputaran el seu pròxim partit demà a les 19h al camp d'El Prat.