27 d’agost del 2011

Crònica primer equip: CD Montcada 3-2 Gironella

El CD Montcada ha aconseguit la primera victòria de la pretemporada després de guanyar per 3 a 2 al Gironella de 2ª Catalana. Els homes d'Iván Rodríguez han ofert una bona imatge, especialment a la primera part.

Després d'un començament de partit una mica apagat el Montcada ha començat a moure la pilota amb rapidesa i s'ha fet amb el control del partit. Així ha arribat el primer gol dels verds, obra de Kike, després d'una passada en profunditat de Marcel. En el minut 40 seria Kike qui faria una grandíssima passada per Sergio, que sol davant del porter faria pujar el segon gol al marcador. D'aquesta manera s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat molt bé pel Montcada. Kike, de llançament de falta a fet el tercer en el primer minut. Ha estat un gran gol. Molt semblant al que ha fet Genís, del juvenil, aquesta tarda contra l'Espanyol. Però a partir d'aquí el Montcada ha baixat una mica el ritme i el Gironella ho ha aprofitat per fer els seus dos gols. El primer en el minut 66 i el segon en el 86 des del punt de penal.

A la mitja part el públic ha disfrutat amb la gravació del videoclip del nou himne del Montcada en el qual apareixeran els socis i aficionats del club ballant.