11 de febrer del 2012

Crònica juvenil 18ª jornada: CD Montcada 0 - 2 Vic Riuprimer


Foto: CD Montcada

Els juvenils del Montcada han patit aquesta tarda la seva segona derrota consecutiva davant el Vic Riuprimer Refo FC. Després de patir una derrota a domicili polèmica davant el Gironès, els verd-i-blancs han disposat, només, de 15 jugadors per afrontar el partit, i no han pogut deixar a casa uns tres punts molt importants de cara a la salvació. Però els homes de Rafa Castilla han ofert una molt bona imatge durant tot el partit i, sobretot, durant la segona meitat.

La primera meitat ha començat sense un clar dominador, tot i que els montcadencs tenien més la pilota, però sense disposar de cap oportunitat clara de gol. Eren els vigatans els que tenien les millors ocasions, tot i que no podien materialitzar-les. A les acaballes de la primera meitat s'ha decidit la resta de partit. Primer de tot, una centrada de córner ha estat rematada per Imanol, que s'ha marxat una mica desviada del pal dels visitants. En el minut 41 una pèrdua en mig del camp per part d'un jugador del Montcada (prèvia a una falta comesa sobre el mateix jugador) ha estat aprofitada per realitzar una passada a l'extrem vigata, el qual, mitjançant un dribbling i una posterior cursa, ha aconseguit deixar enrere el lateral montcadenc i, amb la cama esquerra, enviar la pilota ajustada al pal dret d'Iván i posar en el marcador el 0 a 1. En el minut 44, una centrada per banda esquerra no ha pogut ser blocada per Iván, i un jugador del Riuprimer ho ha aprofitat per marcar el 0 a 2. Amb aquestes dues desafortunades accions s'ha acabat la primera meitat.


Foto: CD Montcada

En la segona meitat, el Montcada ha sortit amb moltes ganes de remuntar el partit, ja que el Riuprimer no havia realitzat tan d'esforç com per a anar guanyant per dos gols. Els montcadencs han tancat els vigatans en el seu propi camp, i ha estat un assetjament constant. Però no ha estat fins a la mitja hora de la segona meitat quan el Montcada ha tingut les ocasions més clares. Diversos jugadors han entrat de refresc i s'ha notat. La banda dreta dels verd-i-blancs ha estat la via d'atac i per la qual s'han creat la majoria de jugades. Genis i Cristian han pogut marcar el primer del Montcada, però el primer ha estat molt ben defensat pels vigatans i el segon ha realitzat un xut que ha marxat per sobre de la porteria visitant. Als deu minuts del final, una passada de Pere ha deixat sol a David, el qual ha xutat la pilota i s'ha passejat per davant la porteria del Vic sense que cap company pogués empenyer-la dins la xarxa. El Montcada ho ha intentat, pero el partit s'ha acabat amb els dos gols del Vic en el marcador final.

Amb aquesta derrota els montcadencs se situen en 12ª posició a un punt del descens, a esperes que acabi la jornada. Encara queden 12 partits i, per tant, els juvenils han de seguir lluitant per poder complir el seu objectiu, jugar la següent temporada, de nou, a Preferent. Queda molt i, amb esforç, lluita i dedicació, es podrà aconseguir. La setmana vinent no hi haurà jornada de lliga per carnaval. El pròxim partit serà a domicili el 25 de febrer davant l'Olot.