5 de febrer del 2012

Crònica juvenil 17ª jornada: Gironès-Sàbat 4 - 1 CD Montcada

Aquesta tarda el juvenil del Montcada ha perdut davant el líder de la competició, el Gironès-Sàbat. Ha estat una victòria una mica polèmica, ja que l'àrbitre ha pres decisions certament estranyes. Els nois de Rafa Castilla han donat la cara en tot moment, però no han aconseguit endur-se els tres punts d'un camp molt difícil.

En el minut 3, una centrada de córner ha estat aprofitada per un jugador gironí per, amb una volea, marcar el  1 a 0. Els gironins intentaven tenir el control de la pilota i feien tot el possible per treure-la jugada, però la bona pressió dels juvenils del Montcada feia que optessin majoritariament pel joc directe. Els montcadencs han realitzat en tot moment un joc directe, ja que les petites dimensions del camp convidaven a dur-lo. Els verd-i-blancs han tingut diverses ocasions gràcies a jugades a pilota parada, però cap ha estat finalitzada amb gol.

La primera part ha acabat amb una sèrie d'incidents entre els jugadors del Montcada i del Gironès-Sàbat, que han fet que l'àrbitre amonestés a Fran.

La segona part ha començat igual que ha acabat la primera. Els gironins controlant la pilota i el Montcada realitzant desplaçaments llargs, però sense massa efectivitat en ambdós bàndols. En el minut 55, una entrada dura de Fran, però amb la qual ha robat la pilota, ha estat assenyalada com a falta i amb targeta groga, per tant el Montcada es quedava amb un menys. En el minut 65, l'àrbitre ha assenyalat penal per presumpte falta d'un jugador del Montcada, quan en tot cas havia estat al revés. El penal ha estat transformat, posant el 2 a 0 en el marcador. A partir d'aquest gol el Gironès-Sàbat s'ha sentit més còmode, però el Montcada creava perills amb transicions ràpides. Cinc minuts més tard han estat expulsats Oscar (segon entrenador) i Ferran, amb vermella directe.

Amb el partit d'anades i tornades, Bermejo, d'un xut des de tres quarts de camp, ha aconseguit marcar el 2 a 1 que donava esperances als montcadencs. Però amb nou jugadors sobre el terreny de joc, i tal i com estaven les circumstàncies, era difícil. En el minut 82 un jugador gironí ha realitzat una gran jugada, finalitzada amb un bon xut a l'escaira d'Iván que ha posat el 3 a 1. I en el minut 85 una jugada personal per banda dreta ha estat empesa per un jugador del Gironès-Sàbat i ha suposat el 4 a 1.

Amb aquesta derrota el CD Montcada se situa 11è amb 20 punts, a esperes que finalitzi la jornada. La setmana vinent els verd-i-blancs rebran el Vic Riuprimer (7è classificat amb 26 punts) a les 16 h a l'Estadi Municipal de la Ferreria.