26 de febrer del 2012

Crònica 21ª jornada: CF Mollet UE 3 - 4 CD Montcada

El Montcada ha guanyat a domicili contra tot pronòstic el Mollet per 3 a 4. Ha estat un partit d'un ritme frenètic en què s'han marcat set gols, tant el Mollet com el Montcada ha pogut guanyar, i en què el Montcada ha sabut refer-se del marcador advers i d'haver de jugar més de mitja part amb un jugador menys.

Erens els molletans els que tenien el control en els primers compassos del partit, tot i que abusaven un àpex del joc directe. El Montcada esperava i no aconseguia assentar-se en el partit. El Mollet ha golpejat primer, ja que en el minut 12 una centrada no ha pogut ser refusada per Jordi Mir (jugador que ha tornat a entrar en una convocatòria després de passar una temporada a Castelló per temes d'estudi), el qual ha relliscat, i ha estat aprofitada per Marcelo per marcar l'1 a 0. Durant la primera mitja hora els molletans han estat molt còmodes, però en el minut 30 Quim ha aprofitat una jugada d'estratègia de córner per marcar l'1 a 1. Aquest gol ha afectat el Mollet i, un minut després, Miguel ha recuperat una pilota en el mig del camp i l'ha passada a Kike, el qual ha marcat gol creuant el xut i evitant que el porter local pogués fer res per evitar l'1 a 2. Però quan el Montcada gaudia dels millor minuts, una falta llançada pel Mollet ha estat rematada Cristian en posició de fora de joc. Gol que, tot i ser il·legal, ha pujat al marcador posant el 2 a 2 en el marcador final en la primera meitat i ha provocat que Diego i Pacheco siguin amonestats amb targeta groga.

La segona meitat ha començat de molt malament pels visitants, ja que Pacheco ha vist la segona targeta groga per una entrada a destemps i el Mollet ha aconseguit marcar el 3 a 2. Ha estat el doblet de Marcelo, que ha aprofitat un servei de banda per rematar de cap a gol. Aquestes dues accions han fet despertar el gran equip que és el Montcada i ha aconseguit una proesa. Des d'aquest moment, el Montcada s'ha fet amb el domini de la pilota, i la recompensa no ha trigat a arribar. En el minut 66, una passada de Quim ha estat controlada de pit per Kike, el qual ha rematat una impressionant volea que ha entrat en la porteria rival. Amb aquest gol els verd-i-blancs aconseguien fer el 3 a 3. Però en el minut 72, i amb els montcadencs assetjant la porteria del Mollet, Norbert ha centrat una pilota dirigada a Quim, el qual s'ha anticipat al porter local i ha rematat a porteria buida. Un defensor molletà no ha pogut refusar la pilota i se la ficat dins la pròpia porteria, posant en el marcador el sorprentent 3 a 4. Durant els últims minuts el Montcada ha gaudit del control del partit i el Mollet intentava aprofitar els contraatacs per aconseguir marcar el gol de l'empat. Però el resultat no ha varitat i el Montcada s'ha fet amb la victòria en un partit èpic.

Amb aquest gran resultat el Montcada guanya uns tres punts vitals que li fan allunyar-se de la zona baixa de la classificació. Se situa 10è amb 26 punts a esperes que finalitzi la jornada. El Mollet continua líder, ja que el Figueres, empatat amb els molletans amb 44 punts, va empatar 1 a 1 davant el Vilassar de Mar.

El pròxim partit del Montcada serà el pròxim diumenge 4 de març a l'Estadi Municipal de la Ferreria davant el San Lorenzo, 12è classificat amb un punt menys que els montcadencs.