5 de febrer del 2012

Crònica 19ª jornada: UD Atlètic Gramenet "B" 4 - 0 CD Montcada

El Montcada ha punxat aquest matí davant la "Grama" per 4 a 0, deixant un marcador global entre el partit d'anada i tornada a la lliga de 10 a 2 (al camp del Montcada el resultat va ser de 2 a 6). Aquest marcador tan engruixat no reflexa realment lo que s'ha vist en el terreny de joc durant els noranta minuts de partit.

La primera meitat ha estat molt igualada. El Montcada ha estat qui ha disposat de les millors ocasions. Primer ha estat Quim Solano (que reapareixia després de la sanció de quatre partits) qui, en un un contra un amb el porter local, ha enviat una pilota massa creuda de la porteria de la Gramenet. Després ha estat Norbert qui ha enviat una pilota fora. L'Atlètic Gramenet també ha tingut una gran ocasió que el pal de la porteria de Plancheria ha fet que no es convertís en gol. El Montcada tenia més control de la pilota. Però, en el minut 43, Marcos ha comés un penal clar, però el jugador que ha rebut la falta venia de posició de fora de joc, per tant la jugada hauria d'haver estat anul·lada. El penal ha estat transformat per Vidal. Amb el 1 a 0 s'ha acabat la primera meitat.

En la segona meitat, el Montcada sabia que amb un menys les coses eren molt més difícils, però ho ha intentat fins el final. Iván Rodríguez ha deixat a gent despenllada a dalt per intentar aprofitar els contraatacs, els quals al final, com veurem després, han estat aprofitats per la "Grama" i no pel Montcada. En el minut 48 el Montcada ha intentat una jugada d'estratègia des de la posició lateral del camp de l'Atlètic Gramenet. Els montcadencs no han pogut finalitzar la jugada, i els colomencs han realitzat un molt bon contraatac per marcar el 2 a 0. Ha estat Hospital l'autor del gol.

Poc després, Vidal ha fet el seu doblet, ja que ha aprofitat una mala passada de Norbert a Plancheria per, amb una gran vaselina, marcar el 3 a 0. Aquest gol ha suposat la sentència, però el Montcada ho ha continuat intentant. Però, en el minut 68, una pèrdua en mig del camp del Montcada ha acabat en una jugada de l'Atlètic Gramenet i amb el gol de Roger Soler. D'aquesta manera el Montcada tocava fons, però no han baixat els braços, ja que a falta de deu minuts per al final, una gran passada del juvenil Pelegrín del Montcada ha arribat a peus de Quim Solano, el qual ha estat objecte de penal, i aquest ha provocat l'expulsió de Carmona. Però el penal no ha pogut ser transformat per Quim. El partit ha finalitzat amb el marcador de 4 a 0 favorable als locals.

Amb aquest resultat, el Montcada continua 10è classificat amb 23 punts, a esperes que finalitzi la jornada. L'Atlètic Gramenet se situa 9è amb un punt més que el Montcada. La pròxima jornada els verd-i-blancs rebran el CF Peralada, 15è classificat amb 18 punts.