12 de gener del 2012

Prèvia 16ª jornada: Palamós CF - CD Montcada

El bon treball que la setmana passada va dur a terme l'equip d'Iván Rodríguez va valer per aconseguir un valuós empat en un partit molt difícil davant el quart classificat. L'esforç del partit contra el Vilassar és el camí per aconseguir els bons resultats que esperen els verd-i-blancs a la lliga.

Per això, el pròxim 15 de gener, l'equip montcadenc es desplaçarà al Baix Empordà per poder treure un bon resultat davant un equip històric del futbol català, el Palamós CF. Els palamosins venen de guanyar davant l'UD San Lorenzo (9è classificat) i només han perdut dos dels set enfrontament disputats com a locals. És un dels equips de la zona alta, ja que es troben tercers classificats (gràcies a la seva victòria i a l'empat del Vilassar de Mar davant el Montcada la setmana passada) amb 28 punts, vuit més que el CD Montcada (20).

L'objectiu dels montcadencs és treure una victòria del Nou Municipal de Palamós que faci augmentar aquesta ratxa de tres partits sense perdre. El partit es jugarà a les 17 h de la tarda. L'àrbitre serà Jose Barrera.