15 de gener del 2012

Crònica juvenil 14ª jornada: FPE Mataró 3 - 2 CD Montcada

Ja són dues les derrotes seguides que ha patit el juvenil del Montcada en l'inici de l'any 2012. Es pot dir que la imatge de l'equip aquesta tarda ha estat del tot contrària a la que ja van oferir la setmana passada a casa contra el Vilassar de Dalt (partit que va acabar 0 a 1).

I és que ja des del principi del partit el Montcada ha tingut les millors jugades, tot i que era el Mataró el que tenia la possessió de la pilota. Durant els vint primers minuts s'han repartit ocasions, però en el minut 23 un penal clar senyalat per una empenta a Fernando Hernández, ha estat transformat per Jordi Moreno, aconseguit posar el 0 a 1 en el marcador.

Fins el final de la primera meitat el Mataró ha gaudit de les millors ocasions, podent haver marcat l'empat. Però no ha estat així.

La segona meitat ha començat amb un assetjament per part dels mataronins, amb un parell de pals i varies parades del porter del Montcada, Iván Liñán, que l'han fet tenir un paper principal en el partit, ja que de no ser d'ell, els verd-i-blancs podrien haver rebut més gols dels que n'han rebut. Tot i això, el Montcada ha estat més eficaç, i en el minut 49, Quim Trias ha aprofitat una passada de Jordi Moreno que ha posat el 0 a 2 en el marcador.

A partir d'aquest gol, el Montcada tenia el control del partit relativament, ja que el Mataró continuava atacant la porteria visitant. Però no ha estat fins el minut 70 quan han reduït distàncies. El 1 a 2 feia que als montcadencs els hi entrés la por. I en el minut 76 el Mataró ha aconseguit empatar l'encontre i posar el 2 a 2 en el partit. El Montcada ha estat empatat en sis minuts.

Rafa Castilla ha intentat canviar les coses situant a nous jugadors en el terreny de joc, i han pogut aconseguir el gol de la victòria. Això no ha estat possible, ja que en el minut 88 una gran centrada directe de córner d'un jugador mataroní ha acabat en el fons de la xarxa, i d'aquesta manera aconseguien marcar el 3 a 2 i confirmar la remuntada.

Aquest és un cop fort pels jugadors del juvenil, però han demostrat durant el que portem de temporada que són capaços de refer-se de situacions pitxors. Per tant, l'únic que es pot fer és confiar en ells i en què aconseguiran aixecar aquestes dues derrotes. Que millor ocasió que la setmana que ve a casa davant el Lloret (5è classificat).