28 d’abril del 2012

Crònica juvenil 27ª jornada: CD Montcada 1 - 4 UE Bisbalenc

Els homes dirigits per Rafa Castilla van patir ahir una dolorosa derrota davant un rival directe. Van perdre per 1 a 4 a casa davant el Bisbalenc, equip que ara es troba a quatre punts de distància dels montcadencs. Tot i avançar-se, l'equip verd-i-blanc no va saber assentar-se en el terreny de joc i va encaixar quatre gols.

El partit va començar de cara pels interessos locals. Exercia una gran pressió a la defensa visitants i robava moltes pilotes en posició perillosa. I, en el minut 6, una centrada d'Imanol va ser rematada per Dani García, el nou fitxatge montcadencs, per marcar l'1 a 0. Tot seguit, els jugadors del Montcada van gaudir de diverses ocasions per augmentar el resultat, però, quinze minuts més tard, els jugadors montcadencs van començar a abaixar el ritme cada cop més. El Bisbalenc va gaudir de poques ocasions d'apropar-se a la porteria local. Amb el resultat de 0 a 0 es va arribar al final de la primera part.

En la repressa, el Montcada seguia sense sentir-se còmode en el partit, tot i que va gaudir de dues bones ocasions just començar els últims quaranta-cinc minuts. Però, en el minut 56, un golàs de falta del Bisbalenc va afectar massa els verd-i-blancs. El joc dels locals era cada cop més i més escàs, i no creaven gairebé perill. En canvi, els visitants cada cop s'apropaven més a la porteria d'Iván. I, en el minut 69, una jugada al contraatac va ser aprofitada pel Bisbalenc per marcar el 1 a 2 i la remuntada.

Els nois del Montcada intentaven lluitar per aconseguir empatar de nou el partit, però els hi costava massa. En el minut 83, una centrada inofensiva del Bisbalenc va acabar en un mal refús de la defensa montcadenca, i aquest va acabar rebotant en el davanter visitant, fent que la pilota entrés lentament en la porteria dels locals posant l'1 a 3 en el marcador. Per últim, un penal de Fran va ser aprofitat pels visitants per augmentar el resultat a l'1 a 4 final.

A falta de tres jornades el Montcada ha de guanyar sí o sí els partits restants si vol optar a la salvació fins l'últim instant. El pròxim 5 de maig els verd-i-blancs es desplaçaran per jugar contra el Vilassar de Dalt a les 19 h.