13 de novembre del 2011

Crònica 10ª jornada: CE Manresa 2 - 1 CD Montcada

Avui no ha estat el dia dels verd-i-blancs. Els montcadencs han perdut els tres punts al camp del cuer oferint una mala imatge. La derrota per 2 a 1 davant del Manresa ha estat justa.

I això que el partit ha començat de la millor manera pel Montcada. Al minut 5 el "pichichi" Quim Solano ha fet el 0 a 1 després d'un servei de banda d'Edu. Però 10 minuts més tard el Manresa ha empatat. A partir d'aquest moment el joc del Montcada ha estat pobre. Amb l'empat a 1 s'ha arribat al descans.

A la segona part s'ha mantingut la mateixa dinàmica. El Manresa no ha ofert gaire cosa, però el Montcada encara menys. Fins que a quinze minuts del final els del Bages han fet el gol de la victòria que ha provocat la segona derrota dels montcadencs fora de casa aquesta temporada.

Ara toca aixecar els ànims i intentar tornar a la bona línea que ha portat al Montcada a guanyar quatre dels sis últims partits. La setmana que ve el Premià visitarà l'Estadi Municipal de Montcada i Reixac. El partit es disputarà diumenge a les 12h.