4 d’octubre del 2011

Nacarino, protagonista a Mundo Deportivo




A l'edició d'avui dimarts del Futcat de Mundo Deportivo apareix un reportatge a Oriol Nacarino, centrecampista del Montcada. El jugador parla del seu passat a la Gramenet B i l'actualitat del CD Montcada.

Nacarino admet que a casa els hi costa més afrontar els partits que a fora de casa: "M'han comentat que a la campanya anterior tots els pitjors resultats es van produir en el nostre camp. Ara tot sembla indicar el mateix, però hem de canviar la dinàmica i que la sort ens acompanyi. S'ha de reconèixer que el triomf de la Gramenet va ser just ja que ens vam venir avall per complet en la segona part i diumenge passat, contra el Mollet, vam fer una primera meitat molt dolenta. Tot i això, el partit va ser igualat, vam desaprofitar les nostres opcions i ells van marcar després d'una errada defensiva."

L'ex de la Grama és positiu de cara a la resta de la lliga:"Hem de ser optimistes de cara al futur. En el pròxim matx anirem a Terrassa per mesurar les nostres forces amb un San Lorenzo que està invicte, serà un al·licient més per tractar d'aconseguir la primera victòria."

El reportatge sencer: http://www.mundodeportivo.com/20111004/futbol/regional/oriol-nacarino-espera-que-aquest-sigui-el-seu-any_54226030288.html


*El reportatge l'ha fet Manuel Ayala.