3 de juny del 2012

Crònica 34ª jornada: CP San Cristobal 2 - 1 CD Montcada

El Montcada tanca la temporada 2011/2012 amb una derrota a domicili davant el San Cristobal per 2 a 1. Els montcadencs tenien assegurada la salvació fa dues jornades i el partit ha estat de tràmit, en el qual els entrenadors dels dos equips han aprofitat per donar minuts als jugadors que menys han jugat durant la temporada.

Durant pràcticament tot el partit s'ha vist un ritme lent i poques ocasions per part dels dos equips. Ha estat el San Cristobal l'equip que, en les acaballes de la primera part, s'ha avançat en el marcador. En el minut 44, José Sánchez ha marcat l'1 a 1. Però, tot seguit, en el minut 47, Quim Solano ha igualat el resultat. En la segona meitat s'ha mantingut la mateixa dinàmica que en la primera. Al poc temps de la represa, Jose ha estat expulsat. I, en el minut 73, Rúben Soler ha marcat el definitiu 2 a 1 favorable als locals.

Tot i no fer una gran temporada, el Montcada ha aconseguit mantenir-se en la Primera Catalana sense gairebé patir. Els verd-i-blancs han finalitzat en 10ª posició amb 44 punts. En el moment més difícil de la temporada, va ser Jordi Salvanyà qui es va encarregar de dirigir els seus jugadors cap a la salvació. En cinc partits va aconseguir quatre victòries, les quals van assegurar la permanència a l'equip montcadenc.

A partir de la setmana vinent es confirmaran les baixes de l'equip verd-i-blanc. El dimarts 5 de juny de la setmana que ve es finalitzaran els entrenament del Montcada. I dijous 7 de juny, a partir de les 19 h, es presentaran les noves incorporacions. Per últim, els jugadors no es tornaran a entrenar fins a principis del mes d'agost.